På vores SkoleCamps er der en underviser pr. femte barn. Det betyder, at der er tid til at fokusere på den enkelte og dets behov. Alle børn har en kontaktlærer, som følger barnet nøje og dagligt noterer fremgang og udfordringer for barnet. Udover lærerteamet på SkoleCamp er der ansat instruktører til at stå for de fysiske og sociale aktiviteter. Instruktørernes baggrund varierer, men fællesnævneren er engagement og lyst. Antallet af instruktører varierer efter antallet af deltagere, men en instruktør pr. 10. barn vil der være.

Skolecamp
Skolecamp

Indhold

En forældresamtale er en mundtlig overlevering, fra lærer til jer forældre, af barnets benhårde arbejde gennem campen. Det er en komplet vurdering af barnets faglige udfordringer og styrker. Her redegøres der for den aktuelle status for barnets niveau både før, under og ved campens afslutning og endnu vigtigere så indeholder denne samtale forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen. 

Pris og tilsendelse

 Er der undervejs opdaget en bestemt type læringsstil  eller andre vigtige detaljer for barnets videre læring, overleveres dette også. Efter campen tilsendes barnets resultater og skulle der være glemt noget til samtalen knyttes der en ekstra kommentar med til resultaterne. Dertil tilsendes et dokument med ugens pensum, samt tips og råd til det videre faglige arbejde. Vi anbefaler stærkt denne forældresamtale, som afrunding på barnets campoplevelse. 
En forældresamtale kan tilkøbes for 350 kr.

Hvorfor sund kost?

Uden mad og drikke duer helten ikke, og det kan der være noget om. For flere undersøgelser viser, at for at skabe de bedste læringsforudsætninger, så har vi brug for en sund og nærende kost, samt bevægelse. Derfor har vi på alle vores camps fokus på netop det, at vores krop og sind skal have det godt. Det handler ikke om at opnå et bestemt kropsideal, men om at opnå livsglæde og kvalitet. Selvom vi skal nå meget i løbet af en campdag, så er det vigtigt for os, at tage os tid til at samles om måltiderne og nyde hinandens selskab i ro og mag, mens depoterne genopfyldes.

Hvad serveres der?

På vores camps spises der 6 gange dagligt; 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Vi sætter stor fokus på at alle måltider skal være nærende og mættende, fordi at man som teenager har brug for meget energi til at komme igennem dagens udfordringer. Vi vægter derfor fødevarer og måltider, hvor fuldkornsprodukter og grøntsager er i højsæde. Samtidig prøver vi at vise deltagerne, at de traditionelle yndlingsretter sagtens kan gøres sunde og stadig forblive top lækre. En typisk maddag på en skolecamp kunne se ud som vist nedenfor.

Skolecamp