På vores SkoleCamps er der en underviser pr. femte barn. Det betyder, at der er tid til at fokusere på den enkelte og dets behov. Alle børn har en kontaktlærer, som følger barnet nøje og dagligt noterer fremgang og udfordringer for barnet. Udover lærerteamet på SkoleCamp er der ansat instruktører til at stå for de fysiske og sociale aktiviteter. Instruktørernes baggrund varierer, men fællesnævneren er engagement og lyst. Antallet af instruktører varierer efter antallet af deltagere, men en instruktør pr. 10. barn vil der være.

Skolecamp
Skolecamp

Deltagerudtalelse/forældresamtale

Skolecamp

Indhold

En personlig udtalelse er en mundtlig overlevering af barnets benhårde arbejde gennem campen. Det er en komplet vurdering af barnets faglige udfordringer og styrker. Her redegøres der for den aktuelle status for barnets niveau både før, under og ved campens afslutning og endnu vigtigere så indeholder denne samtale forslag til det videre arbejde, som jo er det, som skal sikre at barnet bliver ved med at udvikle sig positivt, når han/hun kommer tilbage til skolen. Udtalelsen er en professionel kobling mellem camp, forældre og

Pris og tilsendelse

 skole og vi vil stærkt anbefale, at man vælger at få denne samtale med barnets kontaktlærer på campen. Dertil udarbejdes et skriftlig dokument med barnets resultater, samt en kort kommentar til barnets faglige udfordringer, som kan videregives til barnets skolelærer. Dette dokument sendes efter skolecamp, sammen med barnets pensum for ugen samt tips og råd til det videre faglige arbejde.
En deltagerudtalelse kan tilkøbes for 350 kr.

Hvorfor sund kost?

Uden mad og drikke duer helten ikke, og det kan der være noget om. For flere undersøgelser viser, at for at skabe de bedste læringsforudsætninger, så har vi brug for en sund og nærende kost, samt bevægelse. Derfor har vi på alle vores camps fokus på netop det, at vores krop og sind skal have det godt. Det handler ikke om at opnå et bestemt kropsideal, men om at opnå livsglæde og kvalitet. Selvom vi skal nå meget i løbet af en campdag, så er det vigtigt for os, at tage os tid til at samles om måltiderne og nyde hinandens selskab i ro og mag, mens depoterne genopfyldes.

Hvad serveres der?

På vores camps spises der 6 gange dagligt; 3 hovedmåltider og 3 mellemmåltider. Vi sætter stor fokus på at alle måltider skal være nærende og mættende, fordi at man som teenager har brug for meget energi til at komme igennem dagens udfordringer. Vi vægter derfor fødevarer og måltider, hvor fuldkornsprodukter og grøntsager er i højsæde. Samtidig prøver vi at vise deltagerne, at de traditionelle yndlingsretter sagtens kan gøres sunde og stadig forblive top lækre. En typisk maddag på en skolecamp kunne se ud som vist nedenfor.

Skolecamp