En støtte til mere end lektier

Hvad?

En skoleven er barnets lærer fra +Camp, som barnet allerede kender godt fra undervisningen på campen. Skolevennen vil ugentlig hjælpe med lektierne og genopfriske det lærte stof fra campen. Men en skoleven er også meget mere end bare en lektiehjælper. Den gode relation er allerede skabt på campen og den vil vi gerne holde fast i. Derfor er skolevennen også en støtte, som barnet kan bruge til at vende ugens udfordringer, såvel faglige som sociale. Det er en ekstra støtte, som ikke kommer fra forældrene. Det er en barnet kan grine med, græde med og snakke med om både lektier og hvad hjertet nu er fuld af.

Hvorfor har mit barn brug for en skoleven?

Som forælder kan det ofte være svært at påtage sig den faglige kasket og for barnet kan det være ligeså svært at lytte efter de gode råd, når de kommer fra sine forældre. Lektier kan hurtig blive en øv-oplevelse derhjemme, som ødelægger hyggen. Det er træls at være den sure forældre og for nogle kan det måske også være svært at huske, hvordan det nu lige er man ganger to brøker eller hvad reglen for dobbeltkonsonant er?
Derfor vil vi gerne hjælpe og når nu vi allerede var så godt i gang på campen, så hvorfor ikke fortsætte den gode læringskurve. Vi ved at et intensivt læringsforløb er effektivt, men vi ved også, at det er vigtigt at følge op efterfølgende.
Så hvorfor ikke lade os hjælpe med lektierne og jer sørge for hyggen ?

Hvordan?

Da vi allerede har skabt den gode relation på campen, og barn og lærer ikke nødvendigvis kommer fra samme landsdel, så er Projekt Skoleven et onlineforløb. En gang om ugen, i 10 uger frem, vil barnet sidde og arbejde med sin skoleven i ca. 1 time, online. Undervisningen er fleksibel, således at den tilpasses efter jeres kalender. I bestemmer selv hvordan de 10 timer skal fordeles, og hvornår det skal starte fra. Der er selvfølgelig også mulighed for at forlænge forløbet,
hvis dette ønskes.

Pris: 10 timer for 2500,-