“Det var egentlig ikke fordi jeg ikke kunne snakke engelsk, men jeg turde bare ikke rigtig. Nu både kan og tør jeg”

Anna, 15 År

Få et mundtligt boost på vores EngelskCamp. Kom ind i vores læringsunivers og leg fx To-have-hockey, To-be-basket og Word Snake.

Vores EngelskCamp er for børn og unge fra. 5.klasse til 10. klasse. Den er inddelt i to niveauer, således undervisningen på niveau 1 henvender sig til mellemtrinnet og undervisningen på niveau 2 til udskolingen.

På campen har vi dagligt 6 timers undervisning. Det kan måske lyde svært at overbevise sit barn om, at bruge sin ferie på, men det er ikke undervisning, som barnet kender fra skolen. Vi har 1 lærer pr. 5 barn, hvilket muliggør at vi dagligt kan opstille et varieret og fedt læringsmiljø med lege og spil. Størstedelen af dagen er vi derfor ude i det vi kalder læringsværksteder, hvor vi går bag om sproget, splitter det ad og samler det igen, så reglerne bliver tydelige, og mysterierne opklares. Vi taler Engelsk indtil det føles trygt og naturligt.
Der vil være et større fokus på det mundtlige engelsk og ikke det skriftlige engelsk, da størstedelen af deltagerne har brug for at træne den flydende samtale og øge deres ordforråd. Derfor laver vi en masse forskellige øvelser, som træner det mundtlige. På niveau 2 vil der dog være flere skriftlige øvelser og opgaver.

På +Camp har vi rigtig mange lærerkræfter med os, hvilket gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte deltager og ikke mindst flytte dem fagligt. Vi har en underviser pr. 5-6 barn, hvilket betyder at hver deltager får en kontaktlærer, som har ekstra fokus på barnets udvikling og udfordringer og som sikrer, at barnet får al den hjælp der er brug for i undervisningen. Barnets udvikling, udfordringer og succesoplevelser noteres og overleveres mundtligt ved en forældresamtale den sidste dag. Denne udtalelse kan tilkøbes ved tilmeldingen.

En EngelskCamp består også af andet end undervisning. Morgen, middag og aften vil instruktørerne stå for sjove og sociale aktiviteter, der skaber et tæt fællesskab på kryds og tværs af køn og alder og som bidrager til et trygt læringsmiljø. Ofte vil der være valgmuligheder, således, at deltageren kan vælge den aktivitet, der passer bedst til humøret. Der vil derfor også være masser af tid til sjov og hygge med sine nye kammerater.

+Camp er relevant for alle børn, som kæmper med det faglige i skolen og som gerne vil have nye fantastiske oplevelser. Vi har mange dygtige voksne med os inden for det skolefaglige og pædagogiske felt, men vi har som udgangspunkt ingen, som har en specialiseret baggrund og henvender os derfor ikke til børn og unge inden for social/specialområdet.

Hvis man er i tvivl om EngelskCamp er det rette tilbud, så er man mere end velkommen til at kontakte os!

Læs mere om vores pædagogiske fundament her.

EngelskCamp 1

Niveau 1 henvender sig til mellemtrinnet; 5. kl. – 7. kl.
Her arbejdes blandt andet med at forøge deltagerens ordforråd, øvelse af de 240 mest brugte ord, samt korrekt udtale. Vi træner og øger sikkerheden i tal, årstal og klokken. Vi arbejder med ordklasserne og begynder at skelne mellem de forskellige tider, samt arbejder med bøjninger af to be og to have. Vi har stor fokus på det mundtlige fremfor det skriftlige.

Den første dag har deltageren en samtale med sin kontaktlærer, der her vurderer, hvilke emner deltageren har brug for at arbejde med i løbet af ugen

EngelskCamp 2

Niveau 2 henvender sig til udskolingen; 7.kl. – 10. kl.
Her forventes at barnet kan det basale engelsk, men har brug for at træne det og øge sikkerheden i at snakke det. Vi har derfor stor fokus på mundtlig sikkerhed og træner dette i alle dagens sammenhænge. Vi arbejder yderligere med navneord og udsagnsord, samt dets bøjninger i diverse tider. Vi træner stavning samt læsning og øver ligefrem ordstilling og sammentrækninger. På niveau 2 er der lidt større fokus på skriftlige opgaver ifht. grammatikken end på niveau 1, dog er det mundtlige stadig mest i fokus.

Den første dag har deltageren en samtale med sin kontaktlærer, der her vurderer, hvilke emner deltageren har brug for at arbejde med i løbet af ugen

Er du i tvivl om niveau? Så endelig kontakt os.

Hvad inkluderer prisen

6 dages ophold med overnatning
1 underviser pr. 5 barn
6 timers daglig undervisning i vores fede læringsunivers
3-4 sociale aktiviteter, med vores instruktørteam, dagligt 
Tre lækre hoved- og mellemmåltider dagligt
En masse nye venner og engagerede voksne

Eksempel på dagsprogram

Camps

Se flere billeder og videoer på vores Facebook