En eksamen kan være skrækindbydende, men det behøver den ikke være. Lad os hjælpe dig med, at få det sidste på plads og lad os kigge nærmere på, hvordan en eksamen ser ud, så den bliver mindre skræmmende.

Få et eksamensboost hos +Camp. Du kan vælge enten dansk, engelsk eller matematik.

Giver den mundtlige eller skriftlige eksamen dig lidt uro i maven? Kunne du godt bruge lidt større tiltro til dig selv og din faglige kunnen? Er der nogle faglige huller, som du gerne vil have lukket? Lad os give dig et EksamensBoost!

I uge 7 afholder vi vores EksamenBoost, her kan du vælge enten vores DanskCamp niv. 2, EngelskCamp niv. 2 eller MatematikCamp niv. 2, som alle henvender sig til 8-10 klasse. Indholdet ligner vores almindelige skolecamps, men forskellen er, at vi har større fokus på den mundtlige og skriftlige eksamen, for de som skal til den, til sommer. På campen får vi lukket de sidste faglige huller, vi får skruet helt op for selvtilliden og giver fif og tricks til, hvordan man kan få styr på nerverne til eksamen. Målet er, at vi skal gøre eksamenen mindre skræmmende.

Campen er lidt anderledes fra vores almindeligs camps, da denne camp ikke har overnatning. Vi ved at de ældste teenagere, synes det kan være lidt rart med en ferie og derfor giver vi dem nu muligheden for, at få begge dele! De møder derfor ind kl. 8.15, hvor vi spiser fælles morgenmad, og så er dagen ellers i gang – i ægte +Camp stil. Vi leger og lærer, vi hopper, løber og konkurrerer, alt imens vi bliver dygtigere til faget. Som altid har vi et hold dygtige lærere med os, med en normering på en lærer pr. femte elev. Vores instruktørteam vil flere gange dagligt sikre sig, at deltagerne får dyrket nogle sjove aktiviteter, der styrker sammenholdet og får tankerne lidt væk fra det faglige. Når klokken når omkring 17, så begynder vi så småt at runde dagen af og der vil være mulighed for at blive hentet eller fulgt til bussen/toget.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn melder du dig til via vores tilmeldingsformular, og vælgen enten EngelskCamp 2, DanskCamp 2 eller MatematikCamp 2, uge 7.

Har I brug for hjælp med transport så henter vi gerne på station og sætter på toget/bussen igen ved dagens afslutning. .

DanskCamp 2

Her arbejdes med skriftlig fremstilling indenfor de forskellige genrer. Vi går i dybden med eventyr, noveller, læserbreve mm. Vi får også styr på tegnsætningen og de grammatiske regler, hvis stavningen driller. For 9. klasserne vil der også være fokus på den mundtlige og skriftlige eksamen til sommer.

Matematik 2

Vi repeterer kort de fire regnearter, derefter arbejdes der med: brøker, procent og omregning. Funktioner, ligninger og parenteser. Areal, rumfang og spejling. Emnerne planlægges udfra deltagernes test, som laves første dag. For 9. klasserne vil der også være fokus på den mundtlige eksamen til sommer.

Engelsk 2

Her forventes at barnet kan det basale engelsk, dvs. tid, tal og klokke, samt verber i nutid.
Vi arbejder primært med det mundtlige engelsk, får trænet grammatikken, øget ordforrådet og styrket sikkerheden i at tale sproget. Vi kommer i mindre grad til at arbejde med det skriftlige engelsk. Målet er at få boostet selvtilliden i mødet med det engelske sprog.

Hvis der er spørgsmål du ikke har fået svar på, så tøv ikke med at kontakte os.

Hvor, hvornår og pris

EksamensBoost

Hvad inkluderet prisen

5-6 timers faglig undervisning dagligt
1 lærer pr. femte elev
Sjov og anderledes undervisning
To hovedmåltider og to mellemmåltider dagligt.
Sociale aktiviteter og fede oplevelser
Et fagligt boost
Obs. ingen overnatning!