“Når jeg kommer hjem fra DanskCamp, og tilbage i skolen, vil jeg række hånden op hele tiden”

Peter, 13 år

Få et fagligt boost på vores DanskCamp og kom ind i vores fede læringsunivers

Vores DanskCamp er for børn og unge fra. 5.klasse til 10. klasse. Den er inddelt i to niveauer, således undervisningen på niveau 1 henvender sig til mellemtrinnet og undervisningen på niveau 2 til udskolingen.

På campen har vi dagligt 6 timers undervisning. Det kan måske lyde svært at overbevise sit barn om, at bruge sin ferie på, men det er ikke undervisning, som barnet kender fra skolen. Vi har 1 lærer pr. 5 barn, hvilket muliggør at vi dagligt kan opstille et varieret og fedt læringsmiljø med lege og spil. Størstedelen af dagen er vi derfor ude i det vi kalder læringsværksteder, hvor vi arbejder med faget igennem diverse lege og går på opdagelse i danskfaget mysterier og staveregler.
Ved hjælp af sjove og anderledes materialer samt diverse metoder, lærer deltagerne at undre sig og finde løsninger sammen. 
En lille del af undervisningen foregår i “klassen”. Her gennemgås dagens teori, så vi lige kan få det på plads inden vi skal ud og arbejde med det i læringsværkstederne. Dagen afsluttes med repetitionslege og en lille refleksionsopgave.

På +Camp har vi rigtig mange lærerkræfter med os, hvilket gør det muligt at se, høre og lytte til den enkelte deltager og ikke mindst flytte dem fagligt. Vi har en underviser pr. 5-6 barn, hvilket betyder at hver deltager får en kontaktlærer, som har ekstra fokus på barnets udvikling og udfordringer og som sikrer, at barnet får al den hjælp der er brug for i undervisningen. Barnets udvikling, udfordringer og succesoplevelser noteres og overleveres mundtlig ved en forældresamtale den sidste dag. Denne udtalelse kan tilkøbes ved tilmeldingen.

En DanskCamp består også af andet end undervisning. Morgen, middag og aften vil instruktørerne stå for sjove og sociale aktiviteter, der skaber et tæt fællesskab på kryds og tværs af køn og alder og som bidrager til et trygt læringsmiljø. Ofte vil der være valgmuligheder, således, at deltageren kan vælge den aktivitet, der passer bedst til dagens humør. Der vil derfor også være masser af tid til sjov og hygge med sine nye kammerater.

+Camp er relevant for alle børn, som kæmper med det faglige i skolen og som gerne vil have nye fantastiske oplevelser. Vi har mange dygtige voksne med os inden for det skolefaglige og pædagogiske felt, men vi har som udgangspunkt ingen, som har en specialiseret baggrund og henvender os derfor ikke til børn og unge inden for social/specialområdet.

Hvis man er i tvivl om DANSKCAMP  er det rette tilbud, så er man mere end velkommen til at kontakte os!

DanskCamp 1

Niveau 1 henvender sig primært til mellemtrinnet; 5.kl – 7.kl.
Vi arbejder intensivt med grammatik og stavning. Eksempler på emner: vokal- og konsonantforveksling, stumme bogstaver, dobbelt/enkeltkonsonant samt ordklasserne og deres endelser fx ene/ende problematikken.

Herudover er der en times læseblok dagligt, hvor vi arbejder med læsehastighed og læseforståelse.

Deltagerne testes både i stavning og læsning første dag, således vores undervisere kan tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov.

DanskCamp 2

Niveau 2 henvender sig primært til udskolingen; 7.kl -10-kl.
Her arbejdes der med den skriftlige fremstilling indenfor de forskellige genre, så som eventyr, noveller, læserbreve mv. Vi arbejder med tegnsætning og grammatik, samt får lukket lidt huller i stavningen.
På niveau 2 vil der dagligt være en skriftlig fremstilling, dog ikke ligeså lang som de laves i skolen, men noget der ligner, så der kan trænes at skrives i de forskellige genre. Selvom der skrives meget, så vil der dog, ligesom på niveau 1, være blokke med sjove læringsværksteder.
Dagligt vil der også være en læseblok, hvor vi læser om et af dagens emner, men vi har ikke træning af læsehastighed og læseforståelse, som på niveau 1.

Er du i tvivl om niveau? Så endelig kontakt os.

Der er fortsat pladser i uge 42. 

Hvad inkluderer prisen

6 dages ophold med overnatning
1 underviser pr. 5 barn
6 timers daglig undervisning i vores fede læringsunivers
3-4 sociale aktiviteter, med vores instruktørteam, dagligt 
Tre lækre hoved- og mellemmåltider dagligt
En masse nye venner og engagerede voksne

Eksempel på dagsprogram

Camps

Se flere billeder på vores Facebook