Persondatalovgivning

Den nye persondataforordning er netop trådt i kraft og derfor er det vigtigt for os, at gøre dig opmærksom på, at vi passer sikkert på dine oplysninger.

 

Hvad skal vi bruge dine oplysninger til?

Først og fremmest har vi kun dine oplysninger, da du skal have dit barn med på vores camp.
Vi bruger din mail til at sende dig al information vedrørende campen og dit telefonnummer i tilfælde af, at vi skal i kontakt med dig under selve campen. De mere personfølsomme data vedrørende dit barns medicin, diagnoser, allergier mm. bruges kun til at infomere vores campmedarbejdere, så dit barn får den bedst mulige camp.

 

Hvorfor postnummer?

Nogle gange, så prøver vi at matche de deltagere der kommer fra samme område i landet,
således de kan bo på værelse sammen. Udover dette, så bruger vi postnummeret til at se om der er bestemte steder i landet, hvor vi skal reklamere mere.

 

Hvor lang tid beholder vi dine data?

Vi opbevarer dine personoplysninger sikkert – og sletter dem igen efter campsæsonensudløb.
Det betyder, at når vi går det nye år i møde, så har vi ikke dine oplysninger længere. Grunden til
vi beholder dem indtil da skyldes, at de som er tilmeldt sommerens camp måske gerne vil med til efteråret og derfor er det nemmere for jer, hvis I ikke skal udfylde alt igen. Derudover vil vi også rigtig gerne kunne komme i kontakt med de af jer, som har givet udtryk for, at I har feedback til campen, så vi kan bruge dette til hjemmesiden eller facebook.

 

Få slettet dine data

Du kan altid kontakte os, og blive gjort opmærksom på, hvilke oplysninger vi har om dig, eller hvis disse oplysninger ikke er korrekte, og herigennem vil have dem rettet. Du kan også til hver en tid skrive til os, at du vil have dine data slettet.