“Vi er så taknemmelige for at vi har mødt så mange nye mennesker”

Mia og Astrid 14 år .

På GirlpowerCamp er der ikke den ting mellem himmel og jord vi ikke laver. Kun fantasien sætter grænser.

GirlpowerCamp er en sommercamp for piger mellem 10-16 år. Her har vi fokus på samvær – rigtig samvær.
Aldrig har børn og unge haft så gode muligheder for interaktion med hinanden via de sociale medier og alligevel føler flere sig ensomme. Det er tydeligt, at sociale medier bidrager til en falsk følelse af at være sociale sammen. Det vil vi på GirlpowerCamp gerne bryde op med og sætter derfor fokus på samvær. Vi hygger, vi griner, vi leger, vi knytter bånd og danner venskaber på kryds og tværs af aldre.

Campen afholdes på en dejlig friskole, hvor et engageret instruktørteam, står klar til at tage imod dem. Dagene består af forskellige aktiviteter, der tilpasses pigegruppen. Dvs. der er ikke den aktivitet vi ikke laver og kun pigernes fantasi sætter grænser. Det kan være alt fra yoga, til fashionshows, til fodboldkampe, til strandtur – en hel uge fyldt med sjove aktiviteter. Enkelte aktiviteter har vi dog planlagt på forhånd og vi tager derfor også andre emner op, som kan relatere sig til pigernes hverdag.

Nogle deltagere kan have et mål med campen – fx at få nye venner, eller få større selvværd etc. Det italesættes mellem barnet og barnets kontaktvoksen den første dag, således alle får det optimale ud af campen.

På GirlpowerCampen får du ikke bare en ferie, men en oplevelse for livet.

Vil du have et bedre indblik i GirlpowerCampen, så tag et lille kig her.

Sidste år var vi så heldige at få gœstebesøg af

Hvem vi får besøg af i 2019 vides endnu ikke, men vi lover at det bliver godt.

Jenna Bagge er professionel danser og isœr kendt igennem sin deltagelse i TV programmet Vild med Dans. Mon ikke vi kan lokke Jenna til at danse lidt med pigerne.

Julia Sofia er pt. hele Danmarks youtuber. Hun henvender sig isœr til de unge piger og derfor vil hun gerne komme med på campen og snakke lidt med pigerne. Hvad Julia Sofia vil lave med dem er endnu en hemmelighed

Ane Høgsberg er komiker og laver både egne shows og diverse podcasts. Hun glœder sig til at møde pigerne og måske vi kan lokke hende til at give lidt scenetips til pigerne.

Hvor og hvornår

 • Uge

  uge 28, 2019

 • Ankomst

  Søndag d.7. juli, kl. 12:00

 • Afrejse

  Fredag d.12. juli, kl. 16:00

 • Sted

  Haarby Efterskole, Sydfyn

 • Pris

  2995 ,-

Hvad inkluderer prisen

– 6 dages ophold med over overnatning fra søndag til fredag
– Hjemmelavet mad, her tre hovedmåltider og tre mellemmåltider
– Sjove fysiske aktiviteter
– Selvtillidsøvelser
– Kreative værksteder
– Nye veninder
– Erfarne og engagerede voksne
– Surprise besøg
og meget meget mere

Eksempel på program