“Når jeg kommer hjem fra campen, og tilbage i skolen, vil jeg række hånden op hele tiden”

Peter, 13 år .

På DanskCamp 1 laver vi stavelseskrig, leger ordslangebattle og spiller ordklasserundbold.


Vores DanskCamps er for børn og unge fra. 5.klasse til 10. klasse. Den er inddelt i to niveauer, således undervisningen på niveau 1 henvender sig til mellemtrinnet og undervisningen på niveau 2 til udskolingen.

Vores undervisning er langt fra kedelig! På +Camp består en stor del af dagen af diverse læringsværksteder, hvor deltagerne arbejder med læring gennem leg. Vi vender og drejer danskfaget til tingene begynder at give mening.

En dag på camp består ca. af 6 timers undervisning. Undervisningen varierer meget; en lille del foregår i klassen, mens størstedelen foregår uden for i læringsværksteder, hvor vi leger og lærer. Dagens afsluttes med repetitions stikbold eller lignende samt en lille test/skriftlig aflevering i dagens emne, således vi sikrer, at dagens emne er kommet helt på plads.
Hver deltager får en kontaktlærer, som har ekstra fokus på barnets udvikling og udfordringer og som sikrer, at barnet får al den hjælp der er brug for i undervisningen. Barnets udvikling og eventuelle udfordringer noteres grundigt i en udtalelse, som kan tilkøbes, således I og barnets lærer kan se hvad der er sket undervejs, men også hvad der fortsat skal arbejdes med efter campen.

En DanskCamp består også af andet end undervisning. Morgen, middag og aften vil instruktørerne stå for sjove og sociale aktiviteter, der skaber et tæt fællesskab på kryds og tværs af køn og alder. Ofte vil der være valgmuligheder, således, at deltageren kan vælge den aktivitet, der passer humøret bedst. Der vil derfor også være masser af tid til sjov og hygge med sine nye kammerater.

Læs mere om vores pædagogiske fundament – Dynamisk læring her.

DanskCamp 1

Niveau 1 henvender sig primært til mellemtrinet; 5.kl – 7.kl.
Vi arbejder intensivt med grammatik og stavning. Eksempler på emner: vokal- og konsonantforveksling, stumme bogstaver, dobbelt/enkeltkonsonant samt ordklasserne og deres endelser fx ene/ende problematikken.

Herudover er der en times læseblok dagligt, hvor vi arbejder med læsehastighed og læseforståelse.

Deltagerne testes både i stavning og læsning første dag, således vores undervisere kan tilpasse undervisningen til den enkelte elevs behov.

DanskCamp 2

Niveau 2 henvender sig primært til udskoling; 7.kl -10-kl.
Her arbejdes der med den skriftlige fremstilling indenfor de forskellige genre, så som eventyr, noveller, læserbreve mv. Vi arbejder med tegnsætning og grammatik, samt får lukket lidt huller i stavningen.
På niveau 2 vil der dagligt være en skriftlig fremstilling, dog ikke ligeså lang som de laves i skolen, men noget der ligner, så der kan trænes at skrives i de forskellige genre. Selvom der skrives meget, så vil der dog, ligesom på niveau 1, være blokke med sjove læringsværksteder.
Dagligt vil der også være en læseblok, hvor vi læser om et af dagens emner, men vi har ikke træning af læsehastighed og læseforståelse, som på niveau 1.

Er du i tvivl om niveau? Så endelig kontakt os.


Hvor og hvornår

 

5 pladser tilbage på dansk 1, uge 27.
6 pladser tilbage på dansk 1, uge 28
4 pladser tilbage på dansk 2, uge 28
Hvad inkluderer prisen

6 dages ophold med overnatning
1 underviser pr. 5 barn
6 timers daglig undervisning, der er langt fra kedelig
3-4 sociale/fysiske daglige aktiviteter
Tre daglige hovedmåltider og 3 mellemmåltider, lavet af kokke i køkkenet
En masse nye venner
Ca. 30 erfarne og engagerede voksne


Program

Se flere billeder på vores facebook