Det er vigtigt, at kunne stave og skrive korrekt

Flere undersøgelser viser at vi dømmes på vores stavning. Derfor arbejder vi på vores DanskCamps både med stavning og at fremme deltagernes sproglige forståelse

På DanskCamp laver vi stavelseskrig, leger ordslangebattle og spiller ordklasserundbold.

Vores undervisning er langt fra kedelig! På +Camp består en stor del af dagen af diverse læringsværksteder, hvor deltagerne arbejder med læring gennem leg. Vi vender og drejer danskfaget til tingene begynder at give mening. Hver deltager har deres egen kontaktlærer, som nøje holder øje med deltagernes udvikling, udfordringer og behov i undervisningen.
Læs mere om vores pædagogiske fundament – Dynamisk læring her.
Vi anbefaler forældre, at bestille en udtalelse, så både I og barnets lærer kan få et indblik i barnets udvikling og udfordringer under campen.

DanskCamp 1

Niveau 1 henvender sig primært til mellemtrinet. Vi arbejder intensivt med grammatik, stavning og læsning. Eksempler på emner på niveau 1: vokal- og konsonantforveksling, stumme bogstaver, dobbelt/enkeltkonsonant samt ordklasserne og deres endelser. Herudover er der en times læseblok dagligt, hvor vi arbejder med læsehastighed og læseforståelse.

DanskCamp 2

Niveau 2 henvender sig primært til udskoling. Her arbejdes der med den skriftlige fremstilling indenfor de forskellige genre, så som eventyr, noveller, læserbreve mv. Vi arbejder med tegnsætning og grammatik, samt en smule stavning. Dagligt vil der være en læseblok, hvor vi læser om et af dagens emner.
På niveau 2 vil der være mange skriftlige fremstillinger, der derfor sætter begrænsninger ifht. læring gennem leg. Vi har dog dagligt blokke med læringsværksteder ligesom på niveau 1, men ikke i samme grad.

Er du i tvivl om niveau? Så endelig kontakt os.


Hvor og hvornår

 


Program